bejanci
ТОВА СТАВА КАТО СЕ ВКАРВАТ НАЙ-ВЕЧЕ БРЕМЕННИ АРАБКИ И ДЕЦА, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ИМАТ ПРАВО ДА ДОКАРВАТ ЦЕЛИТЕ СИ СЕМЕЙСТВА ОТ ПО 10 ЧОВЕКА, СЪГЛАСНО Закона за убежището и бежанците. „ Чл. 34. (1) (Изм. – ДВ, бр. 31 от 2005 г., изм. и доп. – ДВ, бр. 52 от 2007 г.):
 
„Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България„
ТОВА Е В МОМЕНТА НАЙ–ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКА ТАЙНА, КОЯТО СЕ КРИЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
Затова В БЪЛГАРИЯ идват толкова жени и деца, за да може след това, всеки от тях да изтеги много пъти повече хора. Каналждиите и Турция ги лъжат, че ще могат да се придвижат за Западна Европа, но те явно са използвани само като мюсюлмански материал за заселване. Саудитска арабия и Катар съдействат на това. Съгласно регламента „Дъблин 2″ всяка държава в Европа, ще ги връща обратно, както прави с арабите и негрите от Гърция, след като ги идентифицира със системата Евродак !!!!
Тези хора имат по-висока раждаемост от ромите. Затова гърците си затвориха границата завинаги с 4 метрова ограда, защото ги „подлудиха” араби и негри, предимно майки с деца, неподлежащи на никаква интеграция!! Никъде в Европа арабите и негрите не се интегрират, освен единични случаи. Капсулират се в свои общности. Масово не работят и се издържат със социални помощи. Престъпността извършвана от тях е в много пъти по–висока от тази на коренното население. Масово строят джамии и искат все повече власт.
В момента в БЪЛГАРИЯ има 1000 000 души циганско малцинство, дошло у нас заедно с османското нашествие. Повече от 600 години не може да ги интегрираме, по време на всякакви обществени строеве, въпреки милиардите разходи на държавата за образование, ток, вода, помощи, а сега фонадации вързани със Саудитска арабия и Турция методично ги ислямизират.
Все още етническите българи у нас са мнозинство спрямо цигани и турци. Все още… Еврокомисарите, ще упражнят безпрецедентен натиск, така че заселването на араби и африканци да се извърши по най–бързия начин.
Ще се насажда думата „бежанци” за нелегалните емигранти,  а също и чувство за вина и състрадание, чрез репортажи за майки и деца. Ще се извърта, че проблема е не в това, че се приемат нелегалните емигранти, идващи от 80 милионна Турция, където сирийците могат да останат, а в това, че не им осигуряваме добри условия. Ще се мълчи, за положението на смазания от проблеми и бедност български народ. Платени отвън „правозащитници“, повечето партии, включително уж опозиционни, медии с чуждестранни собственици, неформални и формални лидери ще обработват общественото мнение,  за да се осъществи заселването.
Досега нито ГЕРБ, нито Реформаторския блок, нито ДПС, нито БСП, нито новия политик Бареков, не са се обявили за затваряне на границата и връщане на място в Турция на всички нарушители. Дори Иван Костов предположи, че има тайни договори още от времето на ГЕРБ да премаме масово „бежанци“.
   Източник: blogzaserioznihora.blogspot.com

Коментари

коментари